1. Quion
  2. Nieuws
  3. Detail

Quion verwelkomt Nationale-Nederlanden Bank binnen HQ model  

Quion verwelkomt Nationale-Nederlanden Bank als geldverstrekker binnen het HQ model. Het HQ model, een samenwerkingsmodel tussen Quion en De Hypotheker, creëert een marktplaats voor meerdere geldverstrekkers waarin gezamenlijk funding wordt verzorgd voor het hypotheekassortiment van De Hypotheker.

Nationale-Nederlanden Bank richt zich binnen het HQ model voornamelijk op de funding van annuïteitenhypotheken. Mede dankzij de flexibiliteit en intelligentie van het workflowgestuurde Quion Service Platform werd de toetreding binnen slechts enkele maanden gerealiseerd. 

Inmiddels zijn deze annuïteitenhypotheken exclusief verkrijgbaar bij de vestigingen van De Hypotheker. Marcel Zuidam (directievoorzitter van Quion): "Wij zijn verheugd om Nationale-Nederlanden Bank te verwelkomen als business partner. Hiermee verwachten wij een positieve impuls te geven aan de verstrekking van nieuwe hypotheken binnen dit model."

 

Over Quion

Sinds 2002 biedt Quion aanbieders van hypothecair en consumptief krediet modulair afneembare oplossingen voor het opbouwen, optimaliseren en onderhouden van de klantrelatie en portefeuillewaarde. Door te profiteren van onze expertise, efficiency en integrale klantbediening zijn business partners van Quion beter in staat de klant- en rendementdoelstellingen te realiseren. De ISAE 3402-verklaring en meerdere hoge Fitch Ratings (RPS2-NL voor primary serving en de hoogste rating voor special servicing in Nederland, RSS2-NL) garanderen onze hoogwaardige dienstverlening. 

 

Contactpersoon 

Miranda Spaans
Communicatieadviseur 

T 010 242 10 39
E miranda.spaans@quion.com
I www.quion.com