1. Quion
  2. Nieuws
  3. Detail

Nieuwe COO van Quion geeft kleur aan Operations  

Thera Gerritsen is de nieuwe Chief Operating Officer van BPO-partner Quion. Zij neemt naast Joost Hembrecht, Paul van Dommelen, Casper Röling, Frank Schrijver en Liesbeth Sinke zitting in het directieteam. Met haar veelzijdige ervaring en verbindende leiderschapsstijl geeft zij kleur aan het kloppende operationele hart van de hypotheekservicer in Capelle aan den IJssel.

Thera maakte voor het eerst kennis met de wereld van hypotheken bij ABN AMRO. Al snel maakte ze carrière bij Stater waar ze verschillende leiderschapsposities bekleedde in het operationele en commerciële domein. De laatste jaren zette zij zich met passie als Algemeen Directeur in voor de groeidoelstellingen van opleider New Heroes Academy. 

Liesbeth Sinke, CEO Quion en Blauwtrust Groep: “Met Thera verrijken we ons team met een energieke en kleurrijke persoonlijkheid. Als bedrijf willen we onze klanten én hun klanten helpen bij het realiseren van een gezonde (duurzame) financiële toekomst. Dat doen we op een zo persoonlijk mogelijke manier – waarbij we ook oog blijven houden voor de schaalvoordelen die we bieden. Met haar veelzijdige ervaring en aandacht voor continu leren en ontwikkelen weet zij een perfecte brug te slaan tussen de wensen van onze klanten enerzijds en de wijze waarop wij die wensen operationeel uitvoeren anderzijds.”