1. Quion
  2. Nieuws
  3. Detail

Frank Schrijver treedt toe tot directieteam Quion  

Vanaf maandag 16 september kent de directie van Quion een nieuw directielid. Frank Schrijver treedt toe als Chief Business Development Officer (CBDO).

Als CBDO versterkt Schrijver de klantgerichte meerjarenstrategie van de hypotheekservicer in Capelle aan de IJssel. Zowel door het aantrekken van nieuwe business partners als het ontwikkelen van nieuwe proposities voor het uitgebreide klantportfolio. Joost Hembrecht blijft als Chief Commercial Officer verantwoordelijk voor de bestaande strategische klantrelaties.     

Frank brengt meer dan 20 jaar aan consultancy ervaring in de financiële sector mee naar het Quion-team, waarvan hij de laatste 16 jaar werkzaam was bij Roland Berger. Gesterkt door zijn achtergrond als bankier, ondersteunde hij financiële instellingen bij uiteenlopende transformaties: van integratievraagstukken tot end-to end procesdigitalisering en nieuwe operating-modellen tot performance improvement-programma’s. Altijd met oog en aandacht voor de belangen van interne en externe stakeholders. Voordat hij in 2008 startte bij Roland Berger, was hij 6 jaar werkzaam bij ABN AMRO.  

 “Te midden van grote digitaliseringsvraagstukken, toenemende druk vanuit toezichthouders en marktvolatiliteit is er veel momentum voor hypotheekaanbieders om hun business model te onderzoeken. Wij bevinden ons in een unieke positie om als persoonlijke uitbestedingspartner samen een grote stap voorwaarts te maken en ik kijk uit naar de bijdrage van Frank hierin”,  aldus Liesbeth Sinke (CEO Quion en Blauwtrust Groep)