1. Quion
  2. Nieuws
  3. Detail

Bruno Oudega benoemd tot nieuwe directievoorzitter Quion  

Bruno Oudega (44) is de nieuwe directievoorzitter van Quion, onderdeel van de Blauwtrust Groep. Hij volgt per 1 februari 2015 Marcel Zuidam op die met ingang van deze datum start als directievoorzitter van Delta Lloyd Bank.

Oudega is sinds begin 2014 bij Quion werkzaam als Directeur Operations & IT. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring in de hypotheekbranche. In deze periode heeft hij diverse managementfuncties bekleed bij ABN AMRO Hypotheken Groep en Bouwfonds Hypotheken. 

Arjan Bons, directievoorzitter Blauwtrust Groep: “Ik ben met de Raad van Commissarissen van de Blauwtrust Groep verheugd met de benoeming van Bruno tot directievoorzitter van Quion. In de afgelopen periode heeft Bruno met energie leiding gegeven aan de verdere ontwikkeling van Quion en zijn er mooie resultaten bereikt. We zijn ervan overtuigd dat hij de sterke positie van Quion in de markt verder kan uitbouwen. We bedanken Marcel Zuidam voor de belangrijke mijlpalen die hij in de afgelopen jaren voor Quion en haar business partners heeft bereikt en wensen hem alle succes in zijn nieuwe positie.” 

Marcel Zuidam, vertrekkend directievoorzitter Quion Groep: ”Na bijna drie jaar bij Quion is voor mij de tijd gekomen voor een volgende stap. In deze periode heb ik samen met zeer betrokken en trotse collega’s en onze business partners mooie successen gerealiseerd, deels in moeilijke marktomstandigheden. Quion is goed gepositioneerd om onder leiding van Bruno verder te groeien. Ik bedank de collega’s en Raad van Commissarissen voor mijn mooie tijd bij Quion en de Blauwtrust Groep en wens hen het allerbeste toe.” 

 

over Quion  

Quion is dé business partner voor financiële organisaties met ambities op de Nederlandse markt voor hypotheken en consumptief krediet. Quion biedt vernieuwende, slimme oplossingen voor het opbouwen, optimaliseren en onderhouden van kredietportefeuilles. Met de ISAE 3402-certificering, de hoogste Fitch Special Servicing rating van Nederland en de hoge RPS2NL rating voor primary servicing garandeert Quion hoogwaardige processen. Quion heeft een portefeuille van bijna € 40 miljard in beheer en is onderdeel van de Blauwtrust Groep. 

Voor meer informatie 

Miranda Spaans
Communicatieadviseur 

T 010 242 10 39
E marketing@quion.com
I  www.quion.com